CAFETARIA FIFTY-NINE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 534 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Fifty-Nine. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 21:19 Menu halve haan, was lekker en goede friet. Op het menu staat: met huzarensalade/salade. Dat bleek een zo kleine hoeveelheid te zijn, dat ik het benoemen op het menu overbodig vind. Al met al een smaakvolle en vullende maaltijd!
17 feb 2024 om 7:47 Supersnel geleverd. Vriendelijke bezorger.
11 feb 2024 om 22:26 2 uur gewacht op ons eten. En het eten was koud zeer jammer. Moet je zolang wachten en dan is het eten nog koud.
10 feb 2024 om 21:15 Ik weet niet wat er met de friet is, maar het lijkt wel dubbel gebakken. Was echt niet lekker en heel vet. De sushi en kroketten waren wel erg lekker. Vorige keer was de friet ook al niet goed. Wat hebben jullie veranderd?
10 feb 2024 om 18:27 Koud, niet te eten. Spareribs zijn gekookte taaie niet te eten stukken. Patat koud. Sushi niet vers, stank kwam me tegemoet toen ik het doosje opende. Gebeld en afgebekt... doen we niets op uit, op uw klacht.... nooit, nooit, nooit weer hier!
9 feb 2024 om 20:04 Heerlijk lekkerste pokebowl ever!
5 feb 2024 om 1:15 Sushi was heerlijk!
2 feb 2024 om 20:25 Mooi op tijd en alles naar wens. Top!!
1 feb 2024 om 22:24 Friet was te lang gebakken en alles had iets warmer mogen zijn.
23 jan 2024 om 9:11 Friet was kruimelig
21 jan 2024 om 9:58 Eten was heerlijk. Alleen was de wasabi en de stokjes vergeten
17 jan 2024 om 20:02 8 euro Voor 1 Mini streng spare ribs met een haar erin